Bilde av Heidi Anette Vestli
Nytt skoleår
av Heidi Anette Vestli - mandag, 14 september 2020, 14:58

Velkommen tilbake til nytt skoleår alle sammen!
Vi er noen uker inne i nytt skoleår. Det er spesielle tider for alle i skolen, både elever, lærere og foresatte.
Vi håper likevel at skolestarten har vært positiv, og at vi jobber sammen for at skolen skal være en smittefri arena for elever og ansatte.
Håper dere er godt i gang med bruk av digitale verktøy og at det blir et lærerikt og spennende år.
La oss sammen gjøre skoleåret 20/21 til noe unikt! Ta vare på hverandre, bry dere om hverandre og støtt hverandre.

Alt blir bra!

Alt blir bra klassisk t-skjorte – Raglan.no

Pingvin-trøbbel
av Øivind Stengrundet - fredag, 24 april 2020, 15:20

PingvinHJELP! Den onde trollmannen har forhekset snøfnuggene slik at de har blitt skadelige. Klarer du å hjelpe pingvinen Pelle med å unnslippe snøfnuggene?

Du styrer Pelle med piltastene, men han prøver hele tiden å komme seg til midten av skjermen igjen. Du får 1 poeng for hvert snøfnugg du unnslipper, mens du mister 1 poeng for hvert snøfnugg som treffer deg. Hvor mange poeng klarer du å få?

Fargelegg påskeferien
av Øivind Stengrundet - tirsdag, 14 april 2020, 11:03

FargeleggingÅrets påskeferie har vært litt spesiell, der mange har måttet holde seg hjemme i stedet for å dra på hytta eller ferie. Noen har kanskje ikke fått besøkt besteforeldre eller venner, og vi har måttet finne på annen moro hjemme. NRK har derfor laget et stort bilde av hvordan årets påskeferie har sett ut, og inviterer alle til å fargelegge bildet. Trykk på det lille bildet til venstre her for å komme til nettsiden. Så kan du velge farge og fylle inn, eller slå på pennen og tegne på nye detaljer. Det ferdige bildet kan du så laste ned så du har det til senere.

Nytt mattespill
av Øivind Stengrundet - onsdag, 22 januar 2020, 08:41

Numetry mattespillNUMETRY er et nytt mattespill som lages i disse dager, der norske elever og lærere er med på å lage innhold. Spillet er langt fra ferdig, men de som vil kan allerede nå teste hvordan det fungerer. Teksten er foreløpig litt norsk og litt engelsk, så det passer kanskje best fra 5. klasse og oppover, men det er åpent for alle som vil prøve (du kan klikke deg forbi teksten for å løse oppgavene uten å kjenne historien). Trykk på bildet for å prøve spillet.

Bilde av Geir Myrvold
Endring av nytt design
av Geir Myrvold - torsdag, 22 august 2019, 13:12

Designet er nå tilbake som vi kjenner det fra før.

Dessverre var det noen funksjoner som ikke fungerte optimalt.

Moodle har fått nytt design.

For at dette designet skal fungere optimalt må du bruke nettleserne Google Chrome eller Firefox.

Viktig knapp blir nå "hamburger"-menyen oppe til venstre for SÅTEMoodle.
Her vil du finne Min startside - Portalens startside - Kalender - Mine klasser m.m. etter innlogging.

Trykker man på SÅTEMoodle vil du komme tilbake til Min startside.

Verdens bokdag
av Øivind Stengrundet - tirsdag, 23 april 2019, 08:58

Åpen bokDen 23. april regnes som den internasjonale bokdagen, og leseglade markerer den over hele verden med lesing og bokrelaterte aktiviteter. Vi har derfor plukket fram noen boktips som Lesesenteret i Stavanger har satt sammen de siste årene.

Sjøslag
av Øivind Stengrundet - onsdag, 10 april 2019, 14:50

SjøslagHar du litt tid til overs? Har du alltid drømt om å være kaptein på ditt eget krigsskip og slåss på de syv hav? Nå har du sjansen! I dette klassiske spillet skal du plassere ut dine egne skip, før du prøver å finne ut hvor motstanderen har gjemt sine skip. Trykk på bildet for å starte (dette spillet virker også fint på iPad).

Bilde av Geir Myrvold
AppWriter - et komplett lese- og skrivestøtteverktøy
av Geir Myrvold - tirsdag, 19 mars 2019, 09:20

AppWriter er et komplett lese- og skrivestøtteverktøy som fungerer på alle plattformer og enheter.

SÅTEskolen har anskaffet dette verktøyet da vi ser det vil gi hjelp og støtte til elevene i skriveprosessen.
I tillegg har programmet bl.a. mange andre fordeler som god hjelp med opplesing av...

Les resten av dette emnet
(212 ord)

Moderne puslespill
av Øivind Stengrundet - fredag, 8 mars 2019, 12:48

Hex FRVREr du glad i puslespill? Liker du fine farger? Da er dette spillet for deg. I "Hex FRVR" skal du nemlig pusle sammen fargerike biter for å skape sammenhengende linjer. Linjene kan gå vannrett eller på skrå. Hvis du kan legge brikker som gjør at flere linjer blir ferdige samtidig får du bonus-mynter. Hvor mange poeng kan du få? Trykk på bildet for å starte spillet.

Auksjon og tall
av Øivind Stengrundet - tirsdag, 20 februar 2018, 09:26

MattespillDet finnes mange artige småspill der ute, som også kan være litt lærerrike. Dagen tips er "Medieval Merchant", der du tar på deg rollen som auksjonarius. Deltakerne prøver å by over hverandre hele tiden, og jobben din er å trykke på det høyeste budet som ropes ut. Det høres kanskje lett ut, men du har bare noen sekunder på deg til å finne det høyeste budet!

(Trykk HER for å starte spillet)